Natulistic, natuurlijke producten en advies voor hond, kat en paard

Natulistic, natuurlijke producten voor hond, kat en paard.

Welkom bij Natulistic®
Wat fijn dat u bij ons langskomt!Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en informatie?


Lieve allemaal, de feestdagen.. Het voelt allemaal wat vreemd dit jaar. We kunnen het maar beperkt vieren en het echte feestgevoel is er bij velen niet. Ondanks dat wens ik toch iedereen het beste, en een warm hart voor iedereen die het moeilijk heeft nu. Hopelijk kunnen we gaan wensen voor een mooi, succesvol, liefdevol en vooral gelukkig nieuwjaar. Bedankt dat jullie dit jaar alsnog naar mij toe gekomen zijn voor de dieren, jullie zijn de allerleukste klanten van Nederland!

Wij zijn dicht op de volgende dagen:
~25, 26 en 31 december
~1 en 2 januari
Op 29 en 30 december is de winkel gewoon open. Er wordt echter niet aan huis bezorgd op die dagen, of pakketten verstuurd. Dit gebeurt weer vanaf 6 januari.

HELE dikke knuffel van Lisa, Djero en Boefje.Bij ons kunt u terecht voor natuurlijke producten en advies voor uw hond, kat of paard.


Producten zoals:
  • Voeding voor honden en katten; vers vlees (KVV), droogvoer, natvoer, snacks/kauwproducten
  • Voeding voor paarden zoals o.a. krachtvoer, ruwvoer, slobber/muesli, bietenpulp, snoepjes
  • Voedingssupplementen, kruiden en natuurlijke medicijnen (fytotherapie) ter ondersteuning van de gezondheid en tegen uiteenlopende klachten
  • Verzorgingsproducten (o.a. hoefverzorging, wondzalf, spiergel, oogzalf,shampoo, etc.)U kunt langskomen in de winkel binnen de openingstijden en wij bezorgen ook van dinsdag t/m vrijdag na 17:00 aan huis in Almere, Muiderberg en Lelystad (Lelystad alleen bij grotere bestellingen).


U kunt altijd contact met ons opnemen als u advies nodig heeft bij gezondheidsproblemen met uw dier. Dit kan in de winkel, per mail, telefonisch, maar het kan ook via Facebook Messenger.

Meest verkocht