Natulistic, natuurlijke producten en advies voor hond, kat en paard

Natulistic, natuurlijke producten voor hond, kat en paard.

Welkom bij Natulistic®
Wat fijn dat u bij ons langskomt!Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en informatie?

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN!

Vanwege de hitte passen wij tijdelijk onze openingstijden aan. Wij zijn dinsdag t/m donderdag open van 9:00 tot 13:00. Het gebouw heeft helaas een plat dak waar de zon de hele dag op staat. Ook is het voor de vriezers met kvv niet goed om constant open en dicht te gaan en ze staan keihard te blazen nu om koel te blijven.

Gelukkig lukt het wel om die korte tijd het winkel gedeelte zelf koel te houden met de airco. Hij staat wat lomp in de weg, maaarrr, wél lekker!

Hopelijk vinden jullie dit ook fijner zodat jullie niet op het heetst van de dag naar de winkel hoeven.

Uiteraard mogen jullie mij deze dagen ook gewoon bellen, mailen of via Facebook contact opnemen als er vragen zijn!
Bij ons kunt u terecht voor natuurlijke producten en advies voor uw hond, kat of paard.Producten zoals:
  • Voeding voor honden en katten; vers vlees (KVV), droogvoer, natvoer, snacks/kauwproducten
  • Voeding voor paarden zoals o.a. krachtvoer, ruwvoer, slobber/muesli, bietenpulp, snoepjes
  • Voedingssupplementen, kruiden en natuurlijke medicijnen (fytotherapie) ter ondersteuning van de gezondheid en tegen uiteenlopende klachten
  • Verzorgingsproducten (o.a. hoefverzorging, wondzalf, spiergel, oogzalf,shampoo, etc.)U kunt langskomen in de winkel binnen de openingstijden en wij bezorgen ook van dinsdag t/m vrijdag na 17:00 aan huis in Almere, Muiderberg en Lelystad (Lelystad alleen bij grotere bestellingen).


U kunt altijd contact met ons opnemen als u advies nodig heeft bij gezondheidsproblemen met uw dier. Dit kan in de winkel, per mail, telefonisch, maar het kan ook via Facebook Messenger.

Lieve klanten van Natulistic

Helaas moeten ook wij maatregelen nemen wegens het covid-19 virus. WIJ BLIJVEN OPEN! WIJ HEBBEN GENOEG VOORRAAD. De voorraad zal ook gewoon aangevuld blijven worden door onze leveranciers, al zal dit eventueel iets langer kunnen duren dan normaal. Dit uiteraard zo lang er geen berichten naar buiten komen dat ook dierenwinkels moeten sluiten.

Maar dan wel het volgende:
- Bij gezondheidsklachten zoals hoesten of niezen, NIET naar de winkel komen. Graag rekening te houden met het feit dat ik zelfstandig ondernemer ben en probeer mijn winkel, zolang dat mag, open te houden. Zo kan ik jullie nog steeds helpen met jullie dieren. Als ik ziek word zal ik de winkel moeten sluiten en dit wil ik voorkomen.
- Houdt voldoende afstand tussen andere klanten of liever nog, wacht heel even buiten in het zonnetje op het bankje als het druk is.
- Gelieve niet contant betalen, alleen met pin.
- Wil je uitgebreid advies voor jouw dier, dan liever dit per mail of Facebook te doen.

Lieve allemaal, blijf gezond, let op elkaar. Help elkaar, spreek bijvoorbeeld met elkaar af om eten mee te nemen voor de huisdieren van jouw vriend/vriendin/buurvrouw die ook klant is bij mij. Neem extra voer mee voor jouw stalgenoten als je dan toch al naar de winkel komt.

Veel liefs Lisa

Meest verkocht