Advies


U heeft een dier met gezondheidsklachten of gedragsproblemen, of u wilt graag meer weten om dit soort problemen te genezen en vooral, te voorkomen.

Veel mensen komen bij ons terecht nadat zij het hele traject doorlopen hebben bij de dierenarts, veel geld kwijt zijn en nog geen stap verder zijn gekomen.
Vaak worden de klachten onderdrukt, symptoombestrijding, er wordt niet gekeken naar een dieper liggende oorzaak. Veel klachten kunnen al worden weggenomen door te veranderen van voeding. In veel brokken zitten allerlei toevoegingen; zoals smaakstoffen, geurstoffen, dierlijke bijproducten, conserveringsmiddelen, granen en toegevoegde suikers. Allemaal dingen die uw dier niet nodig heeft.
Vanuit een goede basis, kan dan eventueel aangevuld worden met supplementen en natuurlijke medicijnen, zoals fytotherapie.

U kunt altijd vrijblijvend bij ons langskomen, dan laat ik u graag de mogelijkheden zien en geef daar de nodige uitleg bij. Vragen via telefoon of email zijn uiteraard ook mogelijk.Wij werken veel met het merk T.A.P. (Total Animal Products). Phyto therapeutische tincturen zoals Puur en Groene Os en overige producten, die een zeer goede uitwerking hebben, weten wij uit praktijkervaring.

Een tinctuur is een alcoholische oplossing van kruiden om zo de werkende stoffen het beste te kunnen isoleren en behouden.

De basis van deze tincturen zijn bijzonder in die zin dat, in tegenstelling tot de meeste kruiden op de dag van vandaag, het extraheringsproces van T.A.P.- kruiden nog steeds plaatsvindt zoals 100 jaar geleden, in grote glazen stolpen.
Ook het vervaardigen van de mengsels geschiedt nog steeds, i.p.v. machinaal, ambachtelijk met een speciale 'draaitechniek' met de hand.

Alle T.A.P. oertincturen, uit Zwitserland afkomstig, worden volgens de HAB 2000 methode en PIC/S/GMP vervaardigd.
Het spreekt voor zich, dat deze methode de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt.

De combinatie van kruidenextracten die, ten opzichte van elkaar ondersteunend en/of aanvullend werken, activeert de zelfgenezingskracht van het dier, waardoor het lichaam naar zijn eigen fysiologisch evenwicht kan terugkeren.

Door toepassing van veterinaire natuurproducten van T.A.P. wordt de zelfgenezingskracht van uw huisdier ondersteund, opdat het in optimale conditie geraakt.

Door de samenstelling zijn T.A.P. Tincturen orgaan gericht, dat wil zeggen bij een bepaald ziektebeeld toepasbaar.
In sommige gevallen kunnen T.A.P. Producten uitstekend preventief gebruikt worden.

Daarnaast werken wij aanvullend met natuurgeneesmiddelen van o.a. de merken Puur Natuur, de Groene Os, Sanavesta, Pytonics, Phyto-treat.

Hiernaast hebben wij diverse voedingssupplementen in het assortiment, voor als uw dier (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan vitamines, mineralen, veendrenkstof, probiotica, olie, biest, natuurlijke antibiotica zoals colloidaal zilver en pyrogenium, etc.* Bij acute klachten moet u ALTIJD eerst naar de dierenarts gaan natuurlijk!*